Karius: "Hazırım. Hocamız görev verdiğinde oynayabilirim"

Karius: "Hazırım. Hocamız görev verdiğinde oynayabilirim"

Loris Karius için Vodafone Park'ta imza töreni düzenlendi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yeni transferi Alman kaleci Loris Karius, Vodafone Park'ta düzenlenecek basın toplantısı öncesi BJK TV'de Sevde Kobak'ın sorularını yanıtladı. Ardından imza törenine geçen Karius, basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor...

Fikret Orman, "Bugün bizim için mutlu bir gün. Genç bir arkadaşımızı Beşiktaş'a kazandırdık. Transferde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Biraz zor oldu ama kolay olsa herkes yapardı. Karius ailemize hoş geldi. Hayırlı olsun" dedi.

Karius, "Burada hedefim takım arkadaşlarımla birlikte kupalar, zaferler kazanmak. Taraftarlar benim burada olmamı istediklerini gösterdiler bunu gördüğünüzde elinizden geleni yapmak istiyorsunuz.

Ben buraya gelmeden önce burada oynamış Alman oyuncularla konuştum. Onların söyledikleri şeyler tamamen pozitifti. Mario ile konuşmadım ama onun burda ne kadar mutlu olduğunu ne kadar iyi iş çıkarttığını biliyorum.

Hayatta ve futbolda böyle anlar var ancak Şampiyonlar Ligi Finali oynamak da herkese nasip olmaz. Almanya'dayken Türkiye'deki derbileri izliyordum. Liverpool'da kamplara katıldım. Hazırım. Hocamız görev verdiğinde oynayabilirim."

Tören sonrası Fikret Orman, beIN Sports'ta verdiği röportajla ilgili "Söylediğim şeyleri bir yerden alıp başka yerlere çekmeye bayılıyorsunuz. Kimsenin Beşiktaş'tan büyük olmadığını daha önce de söyledim. Bizim yapmış olduğumuz başarı varsa Beşiktaş olduğu içindir. Kimse kendine bir şey çıkarmaması lazım. Söylediklerimi anlamak istemeyenler ve cımbızla çekenler yarın yine olacaktır." dedi.

Yarın oynanacak maçla ilgili, "Önemli bir maçımız. Buraya gelmeden evvel baktım. Biz götürmediğimiz için onlarda taraftar getirmiyorlar. Deplasman tribünü biletlerini satışa çıkaracağız. Dolu bir stat olsun." dedi.