Karius: "Zamana ihtiyacımız var"

Karius: "Zamana ihtiyacımız var"

Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius, Slovan Bratislava öncesi basın munmaplarının sorularını cevaplandırdı.

Ajans Beşiktaş - İşte Karius'un açıklamaları:

"Yarın bizim için yeni bir kulvar başlıyor. Tabii ki beklentilerimiz var. Öncelikli beklentimiz gruptan çıkmak. Geçen sezon başaramamıştık, bu sezon gruptan çıkmak istiyoruz. Deplasmanda iyi başlamak bizim için çok önemli."

"Takımın yeni bir teknik direktörü var. Yeni bir oyun felsefesi var. Birçok yeni oyuncu var. Özellikle başlangıçta bir takım zorluklar yaşamamız normal. Kusursuz bir şekilde yapmamız zor. Rizespor maçında 3 puanı hak ettik ama bildiğiniz sebeplerden ötürü alamadık."

"Gazişehir maçının başında eksik kaldık ve ona bağlı zorluklar yaşadık. Kesinlikle daha az gol yememiz gerekiyor. Genel olarak şunu söyleyebilirim, iyi yoldayız. Zamana ihtiyacımız var. Kesinlikle, zaman gerektiren bir süreçteyiz."

"Favori kelimesi çok büyük. Bu takıma karşı hiçbir maça çıkmadım. Bildiğim bir şey var, Slovakya'nın en iyi takımı onlar. Umudum şu ki, yarın akşam maç bittiğinde nasıl kazandığımızı konuşuruz."

"En iyi oyunculara karşı oynamak, daha tercih edilebilir. Bu sizi daha farklı bir mücadele seviyesine getirir. Son 4 maçın 3'ünde savunma açısından iyiye gittik. Son maçı ayrı tutuyorum, 9 kişi kaldık."

"Savunma, takım olarak yapmanız gereken bir şey. Ben bununla ilgili gerekli hazırlıkları yapıyorum. Videoları izliyoruz. Ben ve arkadaşlarım en iyi şekilde hazırlanıyoruz."

"Bu sezon henüz birkaç maç geride kaldı. Adrian (Liverpool) iyi bir performans gösterdi dün. Benim tüm motivasyonum, yarınki maç ve sezonun geri kalanıyla ilgili."