Kartal çıkış peşinde!

Kartal çıkış peşinde!

Son 2 maçını kaybedip sezon sadece 4 puan toplayabilen Beşiktaş, Denizlispor karşısında kötü seriyi bitirmeye çalışacak. Siyah-beyazlılarda tek parola ‘mutlak 3 puan’ olacak. İşte Sergen Yalçın'ın Denizlispor maçı 11'i...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında bugün Denizlispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Denizli Atatürk Stadı'ndaki mücadele 20.00'de başlayacak. Maçı Alper Ulusoy yönetecek. Ligde oynadığı 4 karşılaşmada sadece bir kez kazanabilen ve bir beraberlik alan siyah-beyazlı takımın 4 puanı bulunuyor. Beşiktaş, 2 karşılaşmadan ise mağlup olarak ayrıldı. Beşiktaş, ligin 5. haftasını ise maç yapmadan 'bay' geçti. Denizli ise 5 karşılaşmada bir galibiyet, ikişer beraberlik ve yenilgi alarak 5 puan topladı. Geçen sezona benzer bir başlangıçla bu sezona başlayan Beşiktaş, Denizli karşısında çıkış arayacak.

KABUSU BİTİRMEYE ÇALIŞACAK

Sezonun ilk maçında Trabzonspor'u deplasmanda 3-1 yenen siyah-beyazlı ekip, evinde Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş ligdeki son 2 maçında ise deplasmanda Konyaspor'a 4-1 ve evinde Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu. Kara Kartal, geçen sezonun ilk 4 maçında da aynı performansı göstermişti. Sivasspor'a 3-0 yenilen ve Göztepe'ye 3-0 üstünlük kuran Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalırken, Gaziantep FK'ya 3-2 yenilerek 4 puan elde etmişti. Geçen sezonun 4. haftasının ardından üst üste 2 maçta daha puan kaybı yaşayan siyah- beyazlı ekip, Yukatel Denizlispor'u mağlup ederek bu sezon bunu tersine çevirmeye çalışacak. Lig yarışından erken kopmak istemeyen Kartal, sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

DENİZLİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Denizlispor: Pantilimon, Özer, Subotic, Mustafa Yumlu, Lopes, Mesanovic, Bakalorz, Recep, Sagal, Varela, Rodallega

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Atiba, Oğuzhan, Larin, Gökhan Töre, Aboubakar. (Fotomaç)

Etiketler :