"Kartal iyi başladı"

"Kartal iyi başladı"

Vatan gazetesinden Ömer Güvenç Beşiktaş'ın Antalyaspor karşısındaki performasını kaleme aldı. İşte Ömer Güvenç'in yazısı...

Ajans Beşiktaş - BEŞİKTAŞ zor da olsa Antalyaspor deplasmanını 3 puanla bitirerek “Yola devam” dedi. Eğer puan veya puanlar kaybetseydi Başakşehir kazanmışken bu kayıp veya kayıplar, moralleri oldukça bozacaktı. Çok tempolu bir maç izledik. 2 takım da kazanmak istedi. Beşiktaş, 8’de Quaresma’nın kaptırdığı toptan mağlup duruma düşebilirdi. 30’da Talisca beraberliği sağladı. Golde Caner’in önemli bir payı vardı. Talisca’nın gol vuruşu da hiç de kolay bir vuruş değildi.
 
2. yarıya Antalya  iyi başladı. Emre’nin şutunu Fabri çıkartmasa Antalya ikinci 45 dakikaya 2-1 önde girebilirdi. 55. dakikada Talisca’nın attığı kafa golünde Quaresma’nın asisti inanılmazdı. Adeta Talisca’nın kafasına çarptırdı. Bu arada Talisca demişken, attığı gollerin dışında da çok etkili ve çalışkandı.
 
BEŞİKTAŞ’IN oynayan 4 İSMİ var. Pepe, Tosic, onlar dün yoktu. Dün Vida, Medel’i izledik. İleride kim daha iyi uyum sağlar, daha iyi oynar bilemem ama benim favorim, Tosic-Pepe. Şenol Güneş, Babel-Lens değişikliğini daha önce yapmalıydı. Babel’in sakatlığını beklemeye gerek yoktu. Antalya, iyi mücadele etti, pozisyon da buldu. Maçın hakemi Halis Özkahya, futbolcuların da iyi niyetinden, iyi bir maç yönetti. Medel’in ikinci yarıda ceza sahası içinde elle oynaması bana göre çok bıçak sırtı bir pozisyondu... (Ömer Güvenç / Vatan)

Etiketler :