Kartal 'kritik dönemece' hatasız başlamak istiyor

Kartal 'kritik dönemece' hatasız başlamak istiyor

Son maçlarda üzülen camianın yüzünü güldürmek isteyen Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, "Başakşehir maçıyla birlikte 'ligin en iyi takımı'nı gösterelim" dedi

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, millî ara dönüşünde Medipol Başakşehir'le moral anlamında büyük önem taşıyan bir maça çıkacak. Siyah beyazlılar bu karşılaşmadan sonra 23 günde birbirinden önemli sınavlar vereceği için teknik direktör Sergen Yalçın, öğrencilerini uyardı. Son beş maçta bir galibiyet alan takımın yeniden yükselişe geçmesini isteyen tecrübeli çalıştırıcı, Başakşehir maçından mutlak galibiyet bekliyor. Oyuncularıyla yaptığı son toplantıda Başakşehir maçının önemini vurgulayan Yalçın “Hepimizin galibiyete ihtiyacı var” dedi.

ZORLU FİKSTÜR

Başakşehir maçında alınacak üç puanın S. Lizbon ve Galatasaray maçlarını etkileyeceğini dile getiren 48 yaşındaki teknik adam, zorlu fikstürün üstesinden gelmeleri gerektiğini belirterek “Bu ligin en iyi takımı olduğumuzu gösterelim” dedi.

Siyah beyazlılar salı günü Şampiyonlar Ligi'nde S. Lizbon'u, sonrasında dev derbide Galatasaray'ı misafir edecek. Hatay deplasmanından sonra Avrupa’nın diğer ucu Portekiz’e giderek S. Lizbon’la tekrar karşılaşacak olan Kartal, ardından Trabzonspor’la kapışacak. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)