Kartal kriz istemiyor! Beck gitti, Ahmet geliyor...

Kartal kriz istemiyor! Beck gitti, Ahmet geliyor...

Andreas Beck’i satmak zorunda kalan Kartal, sağ bekteki boşluğu doldurmak için arayışa girdi. Ahmet Oğuz’un menajerleri, “Getirebiliriz” teklifiyle Siyah-Beyazlılar’ın kapısını çaldı.

Ajans Beşiktaş - Temmuz 2015’te 1.7 milyon euro bonservisle Hoffenheim’dan alınan Andreas Beck, 2.2 milyon euroya Stuttgart’a satıldı. Alman sağ beki Finansal Fair-Play hesaplarını tutturmak için satmak zorunda kalan Siyah-Beyazlılar, bu bölgeye yerli bir sağ bek transfer etmek istiyor. Adayların başında ise Gençlerbirliği’nden Ahmet Oğuz geliyor. Gökhan Gönül, Atınç Nukan, Tolgay Arslan ve Demba Ba gibi isimlerle aynı menajerlik şirketiyle çalışan 24 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’a önerildi.

GENÇLERBİRLİĞİ SICAK BAKMIYOR
Gençlerbirliği altyapısından yetişen ve kaptanlığa kadar yükselen Ahmet transferinin 1.5 milyon euroya bitebileceğini belirten oyuncunun temsilcileri, yönetimden cevap bekliyor. Duran toplardaki etkinliğiyle dikkat çeken şağ bekin, Şenol Güneş’in beğendiği isimlerden biri olduğu öğrenildi. Ancak, Ahmet Çalık, İrfan Can, Aydın Karabulut ve Stancu gibi isimleri sattıktan sonra yerlerini dolduramayan başkent ekibinin transfere sıcak bakmadığı gelen haberler arasında.

MEDEL SAĞ BEK OYNAYACAK
Beşiktaş yönetimi ise henüz net bir karar verebilmiş değil. 8 Eylül’e kadar tüm alternatifleri masaya yatırmaya karar veren Kartal, sağ bekteki boşluğu başta Gary Medel olmak üzere Adriano ve gerekirse Necip Uysal’la doldurma yoluna gidecek. Sağ kaval kemiğinden ameliyat olan ve düz koşulara başlayan Gökhan Gönül’ün en geç 1 ay içinde ilk 11’e dönmesi bekleniyor. Ahmet Oğuz transferi ise makul bir rakama sonuçlanacaksa yönetim “Evet” diyecek. (Güneş)

Etiketler :