Kartal transferde gözünü kararttı! Dünya yıldızı için yarış başladı...

Kartal transferde gözünü kararttı! Dünya yıldızı için yarış başladı...

Beşiktaş, transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala çalışmalarının hızlandırdı. Valerien Ismael önderliğinde dünya yıldızı futbolcuya kanca atan siyah beyazlılar, İtalyan deviyle yarışa girdi. İşte tüm detaylar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala çalışmalarının hızlandırdı. Valerien Ismael önderliğinde dünya yıldızı futbolcuya kanca atan siyah beyazlılar, İtalyan deviyle yarışa girdi.

Beşiktaş, Süper Toto Süper Lig 'in ilk haftasında Kayserispor ile karşılaştı.Siyah beyazlılar, zorlu rakibini son dakikalarda bulduğu golle 1-0 mağlup etti ve lige galibiyetle başladı.

TRANSFER SİNYALLERİ VERİLMİŞTİ

Mücadelenin ardından Fransız teknik adam Valerien Ismael, transfer sinyali vermişti. Ismael'in birçok bölgeye transfer istediği ifade edildi. Transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala birçok bölgeye takviye yapacak olan Beşiktaş'ta gündeme flaş bir yıldız geldi.

DÜNYA YILDIZINA YOĞUN İLGİ

Kartal'ın, dünya devi Real Madrid'in golcü oyuncusu Mariano Diaz ile ilgilendiği öğrenildi.

LAZIO'YLA TRANSFER YARIŞI

İspanyol basınında yer alan habere göre, Lazio ve Beşiktaş'ın, yıldız golcü için çok kesenin ağızını açtığı vurgulandı. Mariano Diaz'ın, İspanyol ekibinde kalmak istediği ve bu yüzden gelen tekliflere sıcak bakmadığı aktarıldı. İspanyol devinin, Diaz'ı elden çıkarmak istediği ancak amacına ulaşamadığı ifade edildi.

MARIANO DIAZ'IN GEÇEN SEZONKİ KARNESİ

Mariano Diaz'ın, Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan santrfor, geçen sezon 11 maçta görev almıştı. Diaz, 11 karşılaşmada 1 gol attı. Ayrıca 1 de asist yaptı. Yıldız golcü kariyerinde, Lyon forması da giymişti. (Sabah)