Kartal Yiğit, Beşiktaş’ın 9 gollü galibiyetini Ajans Beşiktaş’a değerlendirdi

Kartal Yiğit, Beşiktaş’ın 9 gollü galibiyetini Ajans Beşiktaş’a değerlendirdi

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor ile Vodafone Park'ta karşılaştı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Vodafone Park'ta Manisaspor ile karşılaştı. Karşılaşma 9-0 Beşiktaş'ın galibiyetiyle sonuçlanırken HaberTürk gazetesi Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit karşılaşmayı değerlendirdi.

''Öncelikle ben bu kadar çok bir fark beklemiyordum. Sonuçta Beşiktaş'ın gücüne rakip olarak yanaşmayacak bir takım Manisaspor. Beşiktaşlı oyuncularında ben bu derece fark yaratarak oynayacaklarını tahmin etmiyordum ama Manisaspor'un kapanmayıp Beşiktaşın üzerine gelmesi bu sonucu doğurdu. Manisaspor gücünü biliyor. Gitmişken hiç olmazsa birşeyler yapalım güzel bir oyun oynayalım mentalitesinde çıktılar.
O nedenle Beşiktaş'ın üzerine geldiler açık oynadılar. Beşiktaş!a karşı açık oynayınca oyuncularda ister istemez kendilerini kaptırdılar yoksa bu fark olmayabilirdi. Ama özellikle istikrarı bulamayan, bir oynayan bir oynamayan Negredo'nun üstüste goller atması kendisi açısından iyi oldu. Onunda belki ihtiyaci vardı. Özellikle Negredo bu kadar üretken olunca onun yanında Lens'in aynı şekilde çok çalışması goller bulması bu sonucu doğurdu.
Üzüldüğümüz noktalarda var. Ben kendi adıma konuşayım Manisaspor kalecisi Emrullah için üzüldüm. Talihsizdi. Gelen kendi taraftarıda protestoda bulundu. Ben bu protestoların yakışıksız olduğunu düşünüyorum. Çünkü Emrullah'ın hiçbir suçu, hatası yoktu bu gollerde. Sonuçta Beşiktaş takımına karşı, Negredo'ya karşı oynuyorsunuz bu yüzden Emrullah'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Beşiktaşlı futbolcularda bence biraz frene bassalardı iyi olurdu yani 9-0 bana biraz abartı geldi.
Şenol Güneş'in bu maça bu kadroyla çıkacağını düşünmüyordum. Özellikle Adriano, Gökhan gibi oyuncuların oynaması beni biraz şaşırttı. Yani hemen hemen tam kadroya yakın bir kadroyla sahadaydı. Bu beni şaşırttı.'' dedi

Etiketler :