Kartal Yuvaları buluştu!

Kartal Yuvaları buluştu!

Kartal Yuvası yaz koleksiyonu bayi toplantısı, Vodafone Arena’da gerçekleştirildi.

Kartal Yuvası bayi toplantısına; Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi), Kartal Yuvası yetkilileri ve Türkiye’nin çeşitli noktalarında bulunan Kartal Yuvası bayileri ve lisansiyerler katıldı.

Kulübün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan Kartal Yuvası mağazaları yaz sezonu lisanslı ürünleri bayilere  tanıtıldı. Yaz sezonu için iyi siparişler aldıklarını belirten Hüseyin Mican şunları söyledi:

“Yaz koleksiyon toplantısıydı. İş ortaklarımızla senede iki defa yaptığımız toplantıdan biriydi. Pazar günü defileyle başladı. Dün koleksiyonumuzu tek tek tanıttık. Bugün lisanslı ürünlerimizin lansmanı vardı. Çok başarılı geçti. İş ortaklarımız çok memnun. Koleksiyondan çok memnunlar. İyi siparişler aldık. Taraftarlarımız artık iyice duyarlı oldular. Daha bilinçlendiler. Ürünlerimize ilgi, alaka gösteriyorlar. Biz de onlara en iyi fiyatla en kaliteli ürünü üretmeye çalışıyoruz. Buna çok dikkat ediyoruz. Hep söylüyoruz; korsan ürün almayın, aldırmayın. Kartal Yuvası mağazalarından alışveriş yapın. Buradan yapılan her alışveriş kulübümüze bir kazanç olarak geri dönüyor. Bunun mücadelesini veriyoruz. Biz taraftarlarımızdan memnunuz, inşallah onlar da bizden memnundur.”