''Kartal'a golcü şart''

''Kartal'a golcü şart''

Beşiktaş, Vodafone Arena'daki maçta Gaziantepspor'u 1-0 yendi. Maç, bugün köşe yazarlarının gündemindeydi...

Maçı değerlendiren spor yazarları arasında Milliyet gazetesi yazarı Bilal Meşe de vardı.

İşte Bilal Meşe'nin köşesinden öne çıkan satırlar:

"Vincent Aboukabar... 24 yaşında, çabuk, güçlü, mücadeleyi seviyor, çapraz koşularla rakip savunmayı yıpratıyor. Bunların hepsine eyvallah... Ne var ki, şu gol kaçırması yok mu? İnsanı delirdiyor, taraftara saç-baş yolduruyor!
 
Kardeşim, kolayı kaçırıyor, zoru atıyor! Tolgay’ın savunmanın arkasında Aboubakar’la buluşturduğu pozisyonu anımsayın, yüzde yüz gol... Gelin görün ki, söz konusu Aboubakar ise tartışmaya da gerek yok.
 
Ne yani gol attı diye göklere mi çıkaralım? Haaa, cezaalanı dışında fena işler yapmıyor değil. Cenk kardeşimiz de ona uydu, ilk yarıda klasıyla ters orantılı kötü bir vuruşla, takımını golden etti! Hele hele 68’de bir pozisyon var ki, kaçmaz kardeşim. Hadi ilk vuruşunda fantaziye kaçtın, ikinci şutuna ne demeli? Yönetim ve Güneş golcü istiyorlarsa, hatayı kendinizde arayacaksanız, Cenk ve Aboubakar kardeş! Dileriz Babel, forvetteki gol krizine çare olur.
 
Hazır söz forvetten açılmışken, kim ne derse desin, Kartal’a dört dörtlük bir golcünün şart olduğunu dün bir kez daha gözlemledik."