Kartal'dan Karius harekatı

Kartal'dan Karius harekatı

Fabri’yi Fulham’a satan ve Tolga Zengin’in, Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 2-1 yenildikleri Linsk rövanşındaki performansından memnun kalmayan Beşiktaş, Liverpool’un Alman file bekçisi Lorius Karius için 3 milyon Euro önerdiği iddia edildi. İşte detaylar

Ajans Beşiktaş - Kadrosunu takviye etmenin çalışmalarını yürüten Beşiktaş’ta kale bölgesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. 2016-2017 sezonunda İspanyol ekibi Deportivo’dan alınan Fabri’yi İngiliz ekibi Fulham’a satan siyah-beyazlılarda birinci kaleci konumuna yükselen Tolga Zengin’in, Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Linz’e 2-1 kaybetmelerine rağmen tur atladıkları karşılaşmada yediği gollerde yaptığı hatalar endişe oluşturdu. Hem Süper Lig’de hem Avrupa Ligi’nde başarı hedefleyen Beşiktaş’ın, kalede sıkıntı yaşamamak için listesinin ilk sırasında yer alan Liverpool’un Alman kalecisi Lorius Karius için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Liverpool’un, transfer döneminde Roma’dan 60 milyon Euro bonservisle aldığı Alisson’un yanı sıra Mignolet’in de kadroda yer almasının ardından üçüncü kaleci durumuna düşen 25 yaşındaki file bekçinin de takımdan ayrılmaya sıcak baktığı ifade edildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİYLE GÜNDEME OTURDU

Beşiktaş yönetiminin, Liverpool ile Karius için temas kurduğu ve bonservis bedeli olarak 3 milyon Euro önerdikleri belirtildi. Siyah-beyazlı yönetimin, bu ücreti 4 taksit halinde ödemek için pazarlıklarını sürdürdüğü de sızan haberler arasında yer alıyor. İngiliz kulübünün yetkililerinin bu teklife olumlu yaklaşmaması durumunda oyuncuyu kiralama yoluna gidilmesinin planladığı ifade edildi. 2016-2017 sezonunda Almanya’nın Mainz takımından Liverpool’a transfer olan oyuncunun, Premier Lig ekibiyle 2021’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Karius, geçen sezon Real Madrid’le yaptıkları ve 3-1 kaybettikleri Şampiyonlar Ligi final mücadelesinde yediği 2 hatalı golle gündeme oturmuştu. 25 yaşındaki kalecinin maçta Real’in savunmacısı Ramos tarafından atılan dirsek sonrası travma yaşadığı ve yediği gollere bunun sebebiyet verdiği açıklanmıştı. (YeniŞafak)

Etiketler :