Kasımpaşa, Koita'yı Beşiktaş'a bedelsiz versin

Kasımpaşa, Koita'yı Beşiktaş'a bedelsiz versin

Gazeteci Ali Aydın, Kasımpaşa'nın yapmış olduğu açıklamanın ardından değerlendirmede bulundu.

Ajans Beşiktaş - Gazeteci Ali Aydın, Kasımpaşa'nın yapmış olduğu açıklamanın ardından değerlendirmede bulundu. Kasımpaşa'nın, ''Beşiktaş Kulübü’nün 'Bırakmam Seni' kampanyasını desteklemek için Ciner Medya Grubu, siyah-beyazlıların duyurularını kamuoyuna aktarmak adına kampanya süresince sürekli ve sanırsız bedelsiz reklamlarını gruba bağlı kanallarında yayınlama kararı almıştır.

Ayrıca bonservisi kulübümüzde olan birinci kalecimiz Fatih Öztürk’ün Galatasaray Spor Kulübü'nün ihtiyacı ve talebi doğrultusunda, sarı-kırmızılılar ile bu süreçte dayanışmamızı ortaya koymak maksadıyla bedelsiz olarak transferini gerçekleştirdik.

Rekabetçi ve adil bir lig olması adına gerekli eşit koşulların sağlanması, limit problemi sebebi ile karşılaşılan sorunların ortadan kalkmasına yardımcı olunabilmesi için Fenerbahçe Spor Kulübü'nün istediği forvet oyuncumuz Mame Thiam’ın herhangi bir rakam konuşmadan kendilerine bedelsiz olarak verilmesine yönetim olarak karar verdik.'' açıklamasının ardından Ali Aydın, ''Kasımpaşa üç büyükler eski günlerine dönsün istemiş. O zaman Koita'yı bedelsiz Beşiktaş'a versin.Madem iki futbolcuyu bedavaya verdi.'' ifadelerinde bulundu.

Etiketler :