"Kaybedilmiş bir şey yok, topunu oyna herkesi yen"

"Kaybedilmiş bir şey yok, topunu oyna herkesi yen"

Medipol Başakşehir maçı sonrası sohbet eden Beşiktaşlı yöneticiler, 4 haftada kaybedilen 10 puana rağmen umudunu koruyor.

Ajans Beşiktaş -  Beşiktaş'ın Devler Ligi’nde fırtınalar estirirken Süper Lig’de üst üste puanlar kaybetmesi, siyah-beyazlı yöneticileri ciddi anlamda rahatsız ediyor. Son oynanan Medipol Başakşehir maçının ardından aralarında değerlendirme yapan yöneticiler, “Her maçın tamamında en üst seviyede oynamak mümkün olmayabilir. Fakat bizim bir futbol felsefemiz var. 89 dakika bunu sahaya yansıtmadık, golü yedikten sonra aklımız başımıza geldi. ‘89 dakikada neredeydiniz?’ diye sorarlar. Daha birkaç gün önce Monaco’yu deplasmanda dize getirdik, burada saha ve seyirci avantajımız da var, taraftara ecel terleri döktürüyoruz.
 
‘TOPUNU OYNA HERKESİ YEN’
4 haftada 10 puan kaybettik. Geniş pencereden bakıldığında henüz kaybedilmiş bir şey yok fakat üst üste kayıplar can sıkıcı. Ancak bu maçta golü yedikten sonra gördük ki takım aslında oynayabiliyor. Neden mağlup duruma düşene kadar beklediler, bir sebebi varsa bunu derhal masaya yatırmalıyız. Bir an önce toplarlanıp seri galibiyetler almamız gerekiyor” ifadelerini kullandılar.
 
Öte yandan oyuncuların maç içinde hakemlere çok fazla itiraz etmesinden de hoşnut olmayan yöneticiler, “Bilhassa bazı oyuncular oyuna katkı sağlayamayınca hırsını hakemden çıkarmaya çalışıyor. Bu doğru değil. Haklı-haksız her pozisyonda hakeme itiraz edersen bu baskı bazen de ters teper. Ne gerek var, sen sahada topunu oyna ve herkesi yen” şeklinde değerlendirme yaptılar. (Vatan-Erdal Cömert)

Etiketler :