Kayserispor - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kayserispor - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Kupası D Grubu'ndan lider çıkmayı garantileyen Beşiktaş, son grup maçında Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Kayserispor'u yenerek gruptan namağlup lider çıkma peşinde. Saat 18.00’de Kayseri'de Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı hakem Çağatay Şahan yönetecek. Mücadeleyi A2 kanalı naklen yayınlayacak.

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI YAYINLAYACAK KANAL HAKKINDA

Ziraat Türkiye Kupası maçları sürüyor. Yayınlar ATV, A2 ve A Spor kanallarından yapılıyor. Maçlar çoğunluklar A Spor ve A2 kanallarından veriliyor. a2 kanalı Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanalı olarak yakın zaman önce yayına başladı. Kanal, 16 Kasım 2016 tarihinde yayın ilk sinyallerini verip test yayına başladı. Asıl yayınına ise 28 Kasım 2016 Pazartesi günü başlayan kanalda çoğunlukla eski ATV dizileri yayınlanmakta. A2, ATV'nin kardeş kanalıdır. ATV'de yayınlanan dizilerden vakit olmadığı için Türkiye Kupası'ndan çoğu maçlar, bu kanalda yayınlanıyor.

MAÇ NASIL İZLENECEK?

Yeni kanal olan A2 TV’yi Turkcell TV 29.kanal, Digiturk 35. Kanal, Kablo TV 37.kanal, Tivibu 59.kanaldan takip edebilirsiniz.

Kanalın D Smart’ta yayını bulunmamaktadır. Digitürk'ün internet platformu Digitürk Play'de de A2 kanalı yer almamaktadır. A2 TV'nin uydu frekans bilgileri ise şu şekilde;

Frekansı : 12.053 Mhz
Symbol :27500
FEC : 5/6
Pol : H Yatay

BAZI BEŞİKTAŞ TARAFTARI MAÇLARI İZLEYEMEDİ

Kanal Türkiye'nin iki önemli dijital yayın platformundan birinde yer almıyor. Digitürk aboneleri A2'yi 35. kanaldan izleyebilirken, D Smart aboneleri A2'yi kanal listesinde göremiyor. İnternette bunun çözümü için D Smart kutu ayarları gibi sitelere ve linklere itibar etmeyiniz.

Çünkü, kanal henüz D Smart'la anlaşma yapmış değil. Ancak yakın zamanda kanalın D Smart platformunda da olması bekleniyor. O zamana kadar da A2'deki maç yayınlarını, diğer platformlardan veya internetten üzerinden A2'nin web sitesi ile izlenebilecek.

D-Smart abonesi olan Beşiktaş taraftarı maçları internetten izlemek zorunda kaldı. Diğer yandan geride bıraktığımız sürede bazı Beşiktaş taraftarları maçlarının HD olmayan bir kanaldan yayınlanmasına tepki gösterdi. HD yayınları olan ATV ve A Spor varken Beşiktaş'ın maçının HD olmayan bir kanaldan verilmesine tepkiler vardı.

Etiketler :