Kayserispor Galatasaray'a kızdı Mensah'ı Beşiktaş'a verdi

Kayserispor Galatasaray'a kızdı Mensah'ı Beşiktaş'a verdi

Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar’ın kendisinden habersiz şekilde Mensah'a mesaj atarak ikna etmeye çalıştığını öğrenen Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Ganalı orta sahayı Beşiktaş'a kiralama kararı aldı.

Ajans Beşiktaş - Ezeli rakipler Beşiktaş ve G.Saray'ın transferi için yarış halinde olduğu Bernard Mensah'ta kazanan siyah beyazlılar oldu. Uzun bir süredir Kayserispor ile pazarlık halinde olan Beşiktaş yönetimi, oyuncunun da kendilerini istemesiyle bir adım öne geçse de Kayseri cephesini ikna eden başka bir olay oldu… İşte transferin perde arkasında yaşananlar:

GALATASARAY 1.7 MİLYON EURO VERDİ

Beşiktaş ile anlaşan Mensah'ı Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar, mesaj atarak kendilerine gelmesi için ikna etmeye çalıştı. Hanedar, 1.7 milyon Euro teklif yaptığı Ganalı orta sahadan, kendilerini beklemesini istedi. Mensah, bu mesajları Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'na bildirdi. Kendilerinden habersiz olarak oyuncuyla iletişime geçilmesine kızan Gözbaşı da Galatasaray'ın bu tavrına tepki gösterdi ve Beşiktaş'ın teklifini kabul etti.

ALBAYRAK SON BİR HAMLE YAPTI AMA...

Siyah beyazlılarda ise transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, temmuz ayında Kayseri'ye giderek süreci doğrudan Berna Gözbaşı ile görüşerek başlatmıştı. Gözbaşı, Mensah'ın kendisine Galatasaray ile ilgili durumu bildirmesi sonrası Ganalı orta sahayı Beşiktaş'a verme kararı aldı. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, önceki gün Kayseri Başkanı'nı aradı ancak beklediği yanıtı alamadı. Gözbaşı'nın yakın çevresine ise "Beşiktaş'a verilmiş sözümüz var. Artık Galatasaray 10 milyon Euro dese bile olmaz" dediği öğrenildi. (Sabah)

Etiketler :