''Kazandılar ama zorlandılar''

''Kazandılar ama zorlandılar''

Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı Göztepe karşılaşmasını Sabah Gazetesi spor yazarı Ahmet Çakar değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Ahmet Çakar'ın bugün Sabah Gazetesi'nde yer alan köşe yazısı:

Beşiktaş yorgun olmasaydı dün Göztepe'yi darmadağın edebilirdi. Kazandılar ama zorlandılar. İlk yarı çok iyi top oynadılar. Modern futbolun her türlü geleneğini yerine getirdiler, iki golleri ofsayt diye sayılmadı. Devrenin son dakikalarında Göztepe ilk defa geldi ve Tripic ile öne geçti.
İkinci yarı Ljajic değişikliği golü getiriverdi. İkinci yarının hemen başında gelen beraberlik golünden sonra sanki Beşiktaş'a bir değnek değdi ve tamamen oyundan koptular. Temel nedeni, aşırı yorgunluk.
Göztepeli Ndiaye öyle bir gol kaçırdı ki daha doğrusu Ersin öyle bir mutlak golü kurtardı ki bu maçın kırılma anı. Art arda yapılan yorgunluk değişiklikleri ve sonradan oyuna giren Gökhan Töre'nin muhteşem ortası ve Aboubakar'ın kafası Beşiktaş'a 3 puanı getirdi.
Beşiktaş'ta 3 oyuncu var ki Türkiye'de hiç kimsede yok. Aboubakar bir numaralı santrfor. Atiba her şeyi yapan adam ve Vida sadece iyi bir stoper değil aynı zamanda lider. VAR hakemlerini anlayamıyorum. Ersin'in Halil'e yaptığı hareket penaltı değilse hangi hareket penaltı ve VAR niye çağırmadı? Yazık, çok yazık!

Etiketler :