Kenan Sipahi: "NBA hedefimden vazgeçmiş değilim"

Kenan Sipahi: "NBA hedefimden vazgeçmiş değilim"

Beşiktaş Sompo Japan'ın oyun kurucusu Kenan Sipahi, NBA veya Avrupa'da oynamayı hedeflediğini ve bu hayalini gerçekleştirmek istediğini söyledi.

Ajans Beşiktaş - Kenan Sipahi, bazı basketbolcuların  sonradan da olsa NBA hedefini gerçekleştirebildiğine dikkati çekerek, "NBA  hedefimden vazgeçmiş değilim. NBA çoğu oyuncunun hedefidir. Bazı oyuncular 27-28  yaşında gidiyor. Avrupa'da da oynamak istiyorum, inşallah bu hedeflerimi  gerçekleştiririm." diye konuştu.

Beşiktaş Sompo Japan'ın kadrosunda yabancı oyuncuların yeni olduğunu  vurgulayan genç basketbolcu, "Yeni bir takımız. Türklerin çoğunluğu geçen  sezondan beri var ama çok kaliteli yeni yabancılar geldi. Geçmiş sezonlarda  takımlarında başarı yakalamış yabancılar geldi. Heyecanlıyız, çünkü yeni oluşum  var." ifadelerini kullandı.

Ligde mücadele edecek Fenerbahçe, Anadolu Efes, Darüşşafaka Tekfen  gibi takımların bütçelerinin yüksek olmasının önem taşımadığını anlatan  siyah-beyazlı oyuncu, "Kağıt üzerinde bazı takımlar iyi olabiliyor ama sahaya  çıktığınızda hepiniz eşitsiniz. Mental olarak herkesi yenebileceğimizi  düşünüyoruz. Bunu sezon içinde sergileyeceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu. (Skorer)