"Kendi adımıza bugünkü hakem yönetiminden çok üzüntülüyüz''

"Kendi adımıza bugünkü hakem yönetiminden çok üzüntülüyüz''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 4-3 kazanılan Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Süper Lig'in 10.hafta maçında Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-3 yendi ve 15 yıl sonra rakibini deplasmanda mağlup etti. En son 17.04.2005 tarihinde 4-3'lük maçın ardından ilk kez Fenerbahçe'ye 4 gol bulan Beşiktaş tarihi bir galibiyet aldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 4-3 kazanılan Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 

İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları:

"Çok mutluyuz, oyuncularımız da çok mutlulular. Zor bir 90 dakika oldu çünkü 50'de 10 kişi kaldık. Fenerbahçe de fizik gücü iyi olan oyunculara sahip bir takım.

Oyuncularımızın hepsinin ayağına sağlık. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. İkinci yarı tüm hamleleri yapmaya çalıştım. Puan cetveli açısından bizim için iyi bir galibiyetti.

Yukarıya yakınlarda olmak istiyorduk. Bu açıdan da iyi oldu. Kötü başladık sezona ama oyuncularımız ne istediğimizi anlamaya başladılar, daha iyi hale geldik.

Hakem arkadaşlar bizi mecburen maçı yaşamak zorunda bıraktılar. Fenerbahçe'de Erol Hoca'ya sorsanız o da şikayetçi olacaktır. Bunlar olacak şeyler değil futbol adına. 44. dakikada pozisyonu kesti, gole gidecekken durdurdu 2'ye 1'i kesip neden faul veriyorsun?

Kendi adımıza bugünkü hakem yönetiminden çok üzüntülüyüz.

Böyle bir maç olamaz, hakem yönetiminden memnun değiliz. Fenerbahçe hocası da memnun olmayacak sorsanız. Avantajı vermiyor, oyunu kesiyor, Josef'in pozisyonundan önce faulu çalmıyor, sonra oyun birbirine girmiyor.

Sen faulleri çal, niye çalmıyorsun? Enteresan enteresan fauller. Larin'inki kırmızı kart ama Mert Hakan'ı neden atmıyorsun? Ne ayrıcalığı var? Kural bu. Kuralı uygulamazsan sıkıntı yaşarsın. Kenarda 3 tane 90 dakika oynar gibi maç yönettik, tansiyonumuz çıktı.

Bizi buraya getirirsen biz kenarda atılırız ya. Olmaz bu şekilde. Hakemlerden rica ediyorum, lütfen kontrollü maç yönetsinler. Maçları yeni hakemler yönetsin kabulüz ama lütfen böyle yönetme ya. Yönetme.

Futbolun güzelliğini hissedemiyoruz zaten. 50 bin Fenerbahçe taraftarı şurada olsa daha güzel olmaz mıydı bu derbi? Hissedemiyoruz, oyuncular da hissedemiyorlar. Taraftarsız futbolun hiçbir güzelliği yok. Bu maçlar kimseye zevk vermiyor."

Etiketler :