Kerim Frei: "Beşiktaş'ta yeterli şansı aldığımı düşünmüyorum"

Kerim Frei: "Beşiktaş'ta yeterli şansı aldığımı düşünmüyorum"

Medipol Başakşehir'in orta saha oyuncusu Kerim Frei, A Milli Futbol Takımı'ndan davet beklediğini ve yeniden ay-yıldızlı formayı giymek istediğini söyledi. Kerim ayrıca eski takımı Beşiktaş'ta yeterli şansı bulamadığını söyledi.

Ajans Beşiktaş - Medipol Başakşehir'in orta saha oyuncusu Kerim Frei, yaptığı açıklamada Beşiktaş'ta çok fazla forma şansı bulamadığını söyledi.

Kerim Frei, 3 sezon kadrosunda yer aldığı Beşiktaş'ta yeterli şansı bulamadığını da iddia ederek, "Beşiktaş'ta yeterli şansı aldığımı düşünmüyorum. Tabii ki ben bir profesyonelim, herkesin kararına saygı duymak gerekiyor. Hocanın öyle bir tercihi olmuştur, ben daha fazla şans alabileceğimi düşünüyordum." değerlendirmesinde bulundu.

Ayrıca genç oyuncu eski takımı Beşiktaş karşısında attığı golden sonra yaşadığı gol sevinci nedeniyle aldığı eleştirilere anlam veremediğini vurgulayan Kerim Frei, şunları kaydetti:

"Çok abartılı ve büyük bir gol sevinci değildi. Beşiktaş'a değil de Akhisarspor'a da atsaydım yine aynı sevinci yapacaktım. Takım arkadaşlarıma koşacaktım çünkü artık burası benim takımım." (Ntv Spor)

Etiketler :