Kevin-Prince Boateng'e milli takım müjdesi

Kevin-Prince Boateng'e milli takım müjdesi

Gana Milli Takımı Teknik Direktörü Charles Akonnor, Beşiktaş'ın yıldızı Kevin-Prince Boateng'e milli takım kapılarının açık olduğunu ancak tecrübeli futbolcunun çözmesi gereken birkaç konu olduğunu söyledi.

Ajans Beşiktaş - Gana basınına konuşan Akonnor, futbol federasyonu tarafından cezalandırılan ve 2014'ten bu yana milli takıma çağrılmayan Boateng'in yeniden milli takım forması giyebileceğini ifade etti.

Akonnor Boateg hakkında, "Kevin-Prince Boateng daha önce oynamıştı. İyi iş çıkardı. İnkar edemeyeceğimizi düşündüğüm bazı sorunlar vardı ama çok deneyimli bir oyuncu. Eğer iyi durumda ise, aktif olarak oynuyorsa ve güçlü ise neden olmasın? Federasyon ile konuşmam gerekiyor ancak Boateng memnuniyetle karşılanacak. Konuşamadığım bazı sorunlar var ama eğer ilgileniyorsa milli takıma gelebilir." diye konuştu.

Boateng ne demişti?

Daha önce milli takıma dönmek istemediğini söyleyen Beşiktaş'ın yıldızı katıldığı bir canlı yayında Gana adına oynamaya yeşil ışık yakmış ve  "Milli takımla, işlerin sona erme şeklini beğenmedim çünkü bana çok şey kattılar. Ama asla bilemezsiniz, belki geri dönüp bir kez daha oynayabilirim." demişti.

Boateng neden milli takıma çağrılmıyor?

2014 Dünya Kupası sırasında dönemin teknik direktörü Kwasi Appiah'a hakaret ettiği belirtilen Kevin-Prince Boateng, federasyon üyesi Moses Armah Parker'a tokat atan Sulley Muntari ile birlikte Gana Federasyonu tarafından süresiz olarak milli takımdan men edilmişti.

Boateng, 15 kez giydiği Gana formasıyla 2 gol attı. (Ajansspor)