Kolombiya'dan flaş iddia! "Ospina Beşiktaş ile anlaştı"

Kolombiya'dan flaş iddia! "Ospina Beşiktaş ile anlaştı"

Beşiktaş'ta kaleci Fabricio'nun Fulham'a transfer olması gündemde.

Ajans Beşiktaş Dış Haber - Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta David Ospina transfer listesine dahil edildi. Kaleci Fabri'nin, takımdan ayrılması söz konusu. İngiltere ekibi Fulham, İspanyol kaleciyi transfer etmek isterken, Beşiktaş da rotasını David Ospina'ya çevirmiş durumda.

Kolombiya basınından bu transfer gelişmesi ile ilgili haberler yazılmaya başlandı. Ospina'nın, 3. kaleci konumunda olması nedeniyle Arsenal'den kesin olarak ayrılacağı yazılırken Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin devrede olduğu söylendi.

Öte yandan Kolombiyalı gazeteci Esteban Jaramillo, kişisel sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu. Gazeteci, Ospina'nın Beşiktaş ile anlaşmaya vardığını yazarken, Sevilla ve Napoli'nin de oyuncuyu istediğini ancak Ospina'nın Beşiktaş'a geleceğini yazdı.

David Ospina kimdir?

31 Ağustos 1988 doğumlu olan Ospina 29 yaşında. Uzun süredir Arsenal'de forma giyen Kolombiyalı file bekçisi, ilk olarak Samet Aybaba döneminde Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. Kolombiya'nın Nacional takımıyla profesyonel olan Ospina daha sonra Fransız Nizza takımına transfer oldu. 14/15 sezonu başında 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Arsenal'in yolunu tuttu. İngiliz ekibinde yedek kaleci konumunda olan Ospina'nın güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Etiketler :