Konya'nın Mustafa için yaptığı teklif, Beşiktaş'ın 2 katı!

Konya'nın Mustafa için yaptığı teklif, Beşiktaş'ın 2 katı!

Siyah-Beyazlılar, Yeni Malatyaspor'un başarılı oyuncusu için devreye girdi. Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Galatasaray'ın da istediği isim için Beşiktaş'ın transferde iki önemli avantajı ortaya çıktı.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon transferlerine Benfica'dan Gedson Fernandes'i (Sezon sonuna kadar Rizespor'da oynayacak) kadrosuna katarak başlayan Beşiktaş'ın gündeminde ilk sırada Konyaspor'un stoperi Abdülkerim Bardakçı var.

Bardakçı için görüşmeler sürerken, siyah beyazlı takım ikinci yerli olarak ise listeye Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'dan Mustafa Eskihellaç'ı yazdı.

2017- 18 sezonundan bu yana sarı-siyahlı formayı giyen 24 yaşındaki oyuncuyu Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Galatasaray da istiyor.

"BİZE VERİN AMA SEZONU MALATYA'DA BİTİRSİN"

Her iki kanadın yanı sıra, sağ bekte de oynayabilen Eskihellaç için Beşiktaş dün teklifini iletti. Ancak Konyaspor 16+4 milyon TL'lik önerisi ile öne çıktı.

Buna rağmen Beşiktaş'ın iki önemli avantajı var:

1- Mustafa Eskihellaç Kartal'ı istiyor.

2- Beşiktaş'ın teklifi 10 milyon TL ancak peşin...

Konyaspor ise parayı taksitle ödemek istiyor ve oyuncunun da hemen takıma katılmasını bekliyor. Beşiktaş ise oyuncunun sezonu Malatya'da bitirebileceğini iletti. (Sabah - Ogün Şahinoğlu)