Konyaspor-  Beşiktaş maçında VAR odasından tartışma yaratan görüntü!

Konyaspor- Beşiktaş maçında VAR odasından tartışma yaratan görüntü!

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. VAR odasında yaşananlar ise dikkatlerden kaçmadı.

Ajans Beşiktaş  - Konyaspor - Beşiktaş maçında VAR hakemi Mete Kalkavan'ın, 2. penaltı için VAR incelemesi yapılması sırasında yaptığı el hareketi gündeme oturdu. Ahmet Çakar, konuyla ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

Çakar şunları söyledi:

"Mete, sen 'pü Allah belanı versin' diyorsun. Sen aksi ispatlanmadıkça Beşiktaş düşmanısın. Penaltı gol olsa, maç 3'e, 4'e gider. Penaltı olayında, öncesi, esnası ya da hemen sonrasında 'pü Allah belanı versin niye dedin?'

Yarın yetkililer diyecek ki; 'Mete Kalkavan, ekrandaki sineği kovuyordu. Görüntülerde flulaşma, blurlaşma oluyordu, ekrana senin gibi teknolojinin içine diyordu.

Mete, senin düzgün bir çocuk olduğunu bilmesem, sana hakaret ederdim. Sen dün Cüneyt ağabayinin egosu altında ezil ezil ezil... Cüneyt ağabeyin hiyerarşik olarak yüksekte diye Muslera'nın pozisyonun gıkın çıkmıyor. Mete hangi hakla oyunu durdurup pozisyonu tekrar izlettirmedin.

Bu akşam tartışmalı bir penaltıyı tekrar izlettirdin, hakem penaltı dedi. Mete ve Cüneyt'in ortak yaptığı bir kurnazlık var, büyük şeytanlık, kurnazlık var. Dakika 94,5. Bana bir Allah'ın kulu, Muslera'nın önündeki Antalyasporlu oyuncuyu ittiriyor ve Cüneyt de pozisyondan sonra maçı tekrar bitiriyor ki, pozisyonu izle demesinler

Cüneyt Çakır'a ve Mete Kalkavan'a ve futbol federasyonuna soruyorum, Antalya'ya inen uçakta, uçağın içinden görülebilecek bir penaltıda Mete Kalkavan Cüneyt Çakır'a neden pozisyonu tekrar izle demiyor?" dedi. (Sporx)

 

Etiketler :