Konyaspor - Beşiktaş maçının VAR hakemi kimdi?

Konyaspor - Beşiktaş maçının VAR hakemi kimdi?

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaştı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Konyaspor ile karşılaştı. Konyaspor-Beşiktaş karşılaşmasını Ümit Öztürk yönetti.

Beşiktaş daha önce Ümit Öztürk yönetiminde 3 karşılaşmaya çıktı. Bu üç maçın 2 tanesinde kazanan Beşiktaş, bir tanesinde ise sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. Beşiktaş'a 6 sarı kart çıkaran Öztürk, kırmızı kartına başvurmazken, Beşiktaş'ın rakiplerine 1 kırmızı, 6 sarı kart gösterdi.

Öte yandan en çok Konyaspor Beşiktaş mücadelesinin VAR hakeminin kim olduğu merak ediliyordu. Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanan maçın  VAR hakeminin Mete Kalkavan olduğu öğrenildi. VAR'ın yardımcı hakemi (AVAR) ise Suat Arslanboğa olarak belirlenmiş.

İŞTE KONYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇININ HAKEM EKİBİ:

ss-014.jpg

Mete Kalkavan kariyeri boyunca 20 kez Beşiktaş maçını yönetti. Kara Kartal bu maçlarda 13 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Hakem Beşiktaş'a 35 sarı kart, 3 kırmızı kart gösterdi. Rakiplerine ise 51 sarı kart gösterdi.

Mücadelenin hakemi Ümit Öztir ise daha önce Beşiktaş'ın 3 maçını yönetti. Bu üç maçın 2 tanesinde kazanan Beşiktaş, bir tanesinde ise sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. Beşiktaş'a 6 sarı kart çıkaran Öztürk, kırmızı kartına başvurmazken, Beşiktaş'ın rakiplerine 1 kırmızı, 6 sarı kart gösterdi.

Etiketler :