Konyaspor işine gelince ailesine “günaydın” diyor!

Konyaspor işine gelince ailesine “günaydın” diyor!

Beşiktaş, Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş deplasmanda Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelede Beşiktaş'ın tek golünü Atiba Hutchinson kaydetti. Karşılaşmanın önüne ise çaldığı düdükler ve verdiği hatalı kararlar ile hakem Alper Ulusoy geçti.

Talisca'ya faul yapılmasına rağmen, kartı Talisca'ya gösterip Brezilyalıyı derbi öncesinde cezalı duruma sokan Ulusoy, bir pozisyonda da Konyasporlu stoper oyuncusuna ikinci sarı kartını gösteremedi. Ali Turan ve Ömer Ali Şahiner'in de sert oyununu kartsız geçiştiren Alper Ulusoy, Beşiktaş'ın galibiyet almasını adeta engelledi.

Konyaspor susmuyor!

Konyaspor cephesi ise kendi haklarının yendiğini savunuyor. Pepe'nin çizgi üzerinden çıkardığı topta penaltı bekleyen Konyasporlular, FIFA'nın "Vücuttan seken top, ele çarparsa oyun devam eder" kuralından habersiz. Ayrıca Tolgay Arslan'ın pozisyonuna da penaltı bekleyen Konyaspor cephesi, bu pozisyonu da tek açıdan göstererek algı yaratma çabasında. Ancak farklı açılardan bakıldığında topun Tolgay'ın eline çarpmadığı gözüküyor. Bir de golleri verilmeyen Konyaspor'da, bu pozisyonda da Jahovic'in net bir faulü ortada.

Galatasaray ofsayttan attı, sustular!

Sezonun ilk yarısında Galatasaray'ın 2-0 kazandığı mücadelede, sarı-kırmızılı takımın ilk golü ofsayttan geldi. Konyaspor cephesi, 30 santim ofsayt olan pozisyon üzerine tek bir açıklama yapmadı. Ancak iş Beşiktaş olunca, her yerden açıklama yapan ve sosyal medya üzerinden fotoğraflar yayınlayan Konyaspor, siyah-beyazlı taraftarların yoğun tepkisini çekti.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :