Koronavirüs Cyle Larin hesaplarını bozdu!

Koronavirüs Cyle Larin hesaplarını bozdu!

Zulte Waregem, futbolda yaşanan belirsizlikten dolayı Kanadalı yıldızın opsiyonunu kullanmaktan vazgeçti. Beşiktaş, 2.4 milyon Euro’dan oldu

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın sezon başında Belçika ekibi Zulte Waregem'e kiraladığı Cyle Larin burada sergilediği performansla göz doldurmuştu. Larin'in 2.4 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu da sezonun bitimiyle kullanacağını ileten Belçika temsilcisi, Koronavirüs (COVID- 19) salgını nedeniyle yaşanan kötü sürecin ardından bu kararını rafa kaldırdı. Siyah-beyazlı yönetim, yaz döneminde 25 yaşındaki forvetten gelecek bonservis bedeline gözünü çevirmişti ve aynı zamanda oyuncunun 1 milyon 250 bin Euro'luk maaşından da kurtulacağı için bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyordu. Ancak yaşanan son gelişme ile tüm hesaplar bozuldu.

YABANCILAR İNDİRİMİ REDDETTİ

Liglere ara verilmesiyle bağış kampanyasını ertelemek zorunda kalan Beşiktaş'ta ekonomik sıkıntı had safhaya ulaştı. Soruna çare arayan yönetim, yabancı oyuncularla ön görüşme yaparak ücretlerde indirim için nabız yokladı. Ancak hiç kimseden olumlu yanıt alamadı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin, maaşlarda yüzde 50 indirime gitmeyi planladığı ve ikinci tur görüşmelere hazırlandığı öğrenildi. (Sabah)