Kulakları sağır eden sesten rahatsız olan Werner, 3 gün önce İstanbul için ne demişti?

Kulakları sağır eden sesten rahatsız olan Werner, 3 gün önce İstanbul için ne demişti?

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde ikinci maçına çıktı. Karşılaşmaya "Beşiktaş taraftarı" damgasını vurdu.

Ajans Beşiktaş - Kara Kartal, Leipzig'i 2-0 yenerek puanını 6'ya çıkardı. Siyah-beyazlı takımda goller Ryan Babel ve Anderson Talisca'dan geldi. 

Beşiktaş'a karşı 11'de başlayan Leipzig'in en önemli ismi Timo Werner, maçın hemen başında oyundan alındı. Sakatlığı olduğu düşünülen oyuncunun çıkma nedeni daha sonra anlaşıldı. Werner, taraftarların yüksek gürültüsü nedeniyle önce kulağına tıkayıcı taktı.

 Bir süre böyle oynayan genç oyuncu daha sonra dayanamadı ve teknik direktörü Hasenhüttl'dan değişilik talebinde bulundu. 31'de oyundan çıkan Werner yerini Klostermann'a bıraktı. 

RB Leipzig'in golcü oyuncusu Timo Werner, maçtan 3 gün önce Alman basınına açıklamalarda bulunmuştu.

Beşiktaş için "Borussia Dortmund ya da Bayern Münih gibi değiller" diyen Werner, İstanbul'dan çekinmediklerini dile getirmiti.

Genç forvet, İstanbul'daki Beşiktaş maçının sorulması üzerine "İstanbul'a Beşiktaş maçına korkmadan, cesaretle gitmeliyiz. Şampiyonlar Ligi'ndeki takımların Bundesliga'daki birçok takımdan daha kaliteli olduğunu biliyoruz. Ama onlar da kesinlikle Borussia Dortmund ya da Bayern Münih gibi değiller. Bunu biliyoruz. Onlardan çekinmiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.
 

Etiketler :