Kuntz'tan Salih Uçan açıklaması

Kuntz'tan Salih Uçan açıklaması

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Faroe Adaları karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından düzenlenen basın toplantısında Salih Uçan konusu hakkında da konuştu.

Ajans Beşiktaş - A Milli Takım, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 6’ıncı maçında Faroe Adaları ile Torsvollur Stadı’nda karşılaştı. Ev sahibi ekip karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Stefan Kuntz, "Teknik direktör değişikliğinden söz etmek kolay. Hocayı değiştirelim demek kolay. Gerçeklerle yüzleşmek lazım. Türk Milli Takımı'nın şu andaki gerçek durumu bu. Bir hoca değiştirerek, şu anki realitenin hemen değişmesini beklemek de pek gerçekçi değil" dedi.

SALİH UÇAN AÇIKMALASI

Milli Takım kadrosunda yer almayan Salih Uçan konusuna da değinen Kuntz, "Salih Uçan konusunda söylenenleri biliyorsunuz. Biz İsmail'i kazandırmak için Jorge Jesus ile de görüştük. Oyuncu tartışmaları yapılır. Ancak asıl problem komplo teorisi üretip 'Stefan Kuntz şu oyuncuyu neden almadı size söyleyeyim mi?' diyen insanlar." dedi.

"Beşiktaş maçlarını izledim" ifadelerini kullanan Kuntz, "Beşiktaş ile olan bağlantımı da biliyorsunuz. Oyuncu kararlarımızı verirken düşünüyoruz. Herkes söyleyebilir. Salih Uçan'ı alsaydın daha iyi olurdu denebilir. Saygı duyarım" diye konuştu. (NTV Spor)