Larin ve Love, Güneş'in yüzünü güldürdü!

Larin ve Love, Güneş'in yüzünü güldürdü!

Süper Lig'in ikinci yarısına 2'de 2 yaparak başlayan Beşiktaş 20. haftadaki Bursaspor maçını kazanarak maç fazlasıyla zirveyle aradaki puan farkını kapatmanın planlarını yapıyor.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılarda zorlu deplasman öncesi tek eksik var. Bu sezon ligde çıktığı 18 karşılaşmada rakip ağlara 7 gol bırakan Hollandalı yıldız Ryan Babel sarı kart cezası nedeniyle Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek. Transferin son gününde Aytemiz Alanyaspor'dan Vagner Love ve Orlando City'den Cyle Larin'e imza attıran Beşiktaş'ta bu iki futbolcunun hazır durumda olması teknik direktör Şenol Güneş'in elini rahatlatıyor. Deneyimli teknik adamın hücum hattında Jeremain Lens'in yanı sıra Vagner Love'u da değerlendirebileceği öğrenildi.

Türkiye Kupası'nda oynanan Gençlerbirliği maçında sakatlık geçiren Gökhan Gönül'ün Bursaspor maçında oynayacak durumda olması da teknik ekibin yüzünü güldürdü. Deneyimli futbolcunun dizindeki ağrıların geçtiği ve Şenol Güneş'in görev vermesi halinde oynayabileceği öğrenildi.

Bu arada karşılaşma öncesi İl Güvenlik Kurulu ve iki kulübün anlaşması nedeniyle Beşiktaş taraftarı Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'na alınmayacak. (Bein Sports)

Etiketler :