Le Mans - Banvit maçı CANLI İZLE (18.12.2018)

Le Mans - Banvit maçı CANLI İZLE (18.12.2018)

Le Mans ile Banvit FİBA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında karşı karşıya gelecek. Le Mans ile Banvit arasındaki karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

FİBA Şampiyonlar Ligi 2018/2019 sezonu maçları sürüyor. A Grubu'nda Le Mans ile Banvit karşı karşıya geliyor. Le Mans - Banvit arasında oynanacak FİBA Şampiyonlar Ligi maçı 18 Aralık 2018 Salı günü (bugün) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 22:30 olarak belirledi. Le Mans son 5 maçında 1 galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşadı. Banvit takımı ise son 5 maçında 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. Le Mans ile Banvit maçının İddaa kodu 792 olarak belirlendi.

Le Mans ile Banvit arasındaki futbol karşılaşması 18 Aralık 2018 tarihinde saat 22:30 (TSİ) başlayacak. İki takım FİBA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda yer alıyor.

Peki Le Mans - Banvit maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Le Mans Banvit maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Le Mans Banvit canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Le Mans ile Banvit arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Le Mans - Banvit maçı Tivibu Spor 2 kanalından canlı izlenebilecek. Tivibu Spor, Türkiye'deki uydu ve IPTV tabanlı bir dijital yayın platformlarından biridir ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi maçlarını ücretli olarak yayınlamaktadır. Bu hizmeti dünyadaki genel adı pay-tv'dir. Bu maçı yasal yollarla izlemek için Tivibu abonesi olmanız gerekmektedir. Ücret bilgilerini ve kampanyaları Tivibu.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz. Tivibu'da spor kanalı olarak Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanalları yer alıyor. Bunlar dışında Eurosport ve Foxsport kanalları da Süper Paket'e dahil.

Etiketler :