"Leipzig galibiyeti unutulur ama Timo Werner'in başına gelenler yıllarca unutulmayacak"

"Leipzig galibiyeti unutulur ama Timo Werner'in başına gelenler yıllarca unutulmayacak"

Mehmet Demirkol, NTV Spor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Mehmet Demirkol, Beşiktaş ile ilgili şu ifadeleri kullandı: Beşiktaş 2'de 2 yaptı. Müthiş bir atmosfer... Hemen hemen dünyanın bütün yayın organlarının bahsettiği sahne; Werner'in başına gelenler ve Beşiktaş'ın o başarısı. Bunun ertesi günü sponsorluk anlaşması yapılıyor. Bundan daha sevinilecek bir ortam olamaz. Ama biz geçen hafta ne olmuş ne bitmiş onu konuşuyoruz. Burada söylenecek çok şey var aslında. Ne olması gerektiği açık. Bizim yöneticimiz çıkıp ağıza alınamayacak şeyler söylüyorsa haddini aşmıştır.

Fenerbahçe kulübünün özür dilemesi gerekir. Şenol hocanın küfürleriyle ilgili de Beşiktaş'ın açıklama yapması gerekir. Böyle olmazsa insanlar cepheleşme yaşıyor. Adamın kafasına bir cisim atıldıysa sorumluluk o stadın sahibinindir. Çünkü orası eviniz. İnsanın evine misafir geldiğinde adamın kafasına bardak fırlatılırsa özür dileriz, üzülürüz. Bizim trafikteki halimizle arabaya bindiğimiz halimizle aynı.

Beşiktaşlı oyuncularda ve teknik heyette herhangi bir kibir görmüyorum. Leipzig maçının skoru unutulur ama Timo Werner'in başına gelenler yıllarca unutulmayacak. Aynı Metin Oktay'ın fileleri deldiği goldeki gibi. Bu stadın mimarisi öyle. 5 metreden duyamıyorsun birbirini. Muhteşem bir akustik var. Yüksek tezahüratlar duyduk ama ıslıkta dayanılmaz bir hale geliyor. 18 yaşın altında kim varsa statta kulak tıkacı kullansın. Bu bir sağlık uyarısıdır. Ciddi anlamda duyulmuyor...

Etiketler :