Lens: "Geleceğin ne olacağını bilemeyiz"

Lens: "Geleceğin ne olacağını bilemeyiz"

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-2 mağlup etti. 

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa’yı 90+5. dakikada Umut Nayir’in attığı golle 3-2 mağlup etti. Kasımpaşa’nın golleri 28. dakikada Mustafa Pektemek, 56. dakikada Fode Koita’dan gelirken Beşiktaş’ın golleri ise 39. dakikada Caner Erkin ve 71. ve 90+5. dakikada Umut Nayir’den geldi. Kasımpaşa’da ayrıca Karim Hafez, 15. dakikada kırmızı kart görmüştü. Beşiktaş, ligdeki galibiyet serisini de 6 maça çıkardı.

Maç sonunda yayıncı kuruluşa konuşan Jeremain Lens şunları söyledi:

"Şu ana kadar yeteri kadar performans gösteremedim, farkındayım. Burada olduğum sürece her an elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu akşam da gerekeni yaptığım için mutluyum.

Herkes beni eleştiriyor. Haklılar. Ben de bunun farkındayım. Çünkü Beşiktaş'a geldiğim günden bu yana kalitemi yeterince gösteremedim. Ancak şu an buradayım ve çalışmaya devam edeceğim. Bugün katkı yaptığım için mutluyum.

Geleceğin ne olacağını bilemeyiz, bu akşamla ilgili konuşmak zorundayız. Bu akşam önemli bir galibiyet aldık, geleceğin ne göstereceğine bakacağız."