''Lens'e indirim teklifi yapılmış''

''Lens'e indirim teklifi yapılmış''

Asist Analiz yorumcuları Kartal Yiğit, Nevzat Dindar ve Didem Dilmen Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın'ın açıklamalarını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Asist Analiz yorumcuları Kartal Yiğit ve Didem Dilmen, Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın'ın açıklamalarını değerlendirdi;

''Beşiktaş pandemiden çok iyi döndü''

Beşiktaş'ın pandemi dönüşündeki çıkışını değerlendiren, Didem Dilmen, "Beşiktaş pandemiden çok iyi döndü. Avrupa biletini; yazın kışlık montunda para bulursun ya, öyle buldu. Sezonun en flaş işlerinden biri oldu." dedi.

''Tanıdığım Sergen, her an ipleri koparabilirdi''

Sergen Yalçın'ın açıklamalarını ve Ahmet Nur Çebi ile olan ilişkisini değerlendiren Kartal Yiğit, "Sergen Yalçın, 3'üncülük ve Başkan'a duyduğu saygıdan dolayı farklı konuştu. Çok doğru yaptı. Tanıdığım Sergen, her an ipleri koparabilirdi. Çok uzlaşmacı bir konuşma yaptı."

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yalnız bırakıldığını belirten Yiğit, "Sayın Başkan, çok yalnız bırakılıyor. Yetmiyor, para yetmiyor." dedi.

''Sergen Yalçın, Arda Turan'ı istemiş''

Arda Turan'ın Beşiktaş'a transferiyle ilgili konuşan Kartal Yiğit, "Sergen Yalçın, zamanında Arda Turan'ı istemiş. Arda, 'Galatasaray'a dönme durumum var, olmazsa; seve seve gelirim' demiş. Bir dönem olan olay bu." dedi.

''Beşiktaş'ın Gökhan Akkan'a ilgisi var''

Beşiktaş'ın gündemindeki yerli kaleci konusuna da değinen Kartal Yiğit, "Beşiktaş'ın Rizespor'un kalecisi Gökhan Akkan'la ilgisi var." dedi.

''Lens'e indirim teklifi yapılmış''

Beşiktaş'ın Lens'e yeni bir teklif yaptığını belirten Yiğit, “Lens’e de bir maaş indirimi teklifi yapılmış. Yapılan teklif 1 milyon Euro yıllık. Kabul ederse devam edilecek. Bakalım ne olacak göreceğiz?” ifadelerini kullandı.

''Burak Yılmaz'ı yadırgadım''

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'tan ayrılıp Lille'e transfer olmasıyla ilgili konuşan Nevzat Dindar, "Burak Yılmaz'ı yadırgadım. Beşiktaş, o seviyede bir golcü bulamaz diye düşünüyordum. Taa ki Sergen Yalçın'ın açıklamasına kadar. Hoca, '2 sene sözleşmesi var bu paraları veremeyiz' dedi. Ben ikna oldum. Millet vize alamazken; Burak Yılmaz 35 yaşında Lille'e transfer oldu!" dedi.

Etiketler :