Leo Pereira için son karar

Leo Pereira için son karar

Siyah beyazlılar, Brezilya ekibi Flamengo'da forma giyen Léo Pereira'yı kadrosuna dahil etmek istiyor. Brezilya basını konu ile ilgili Leo Pereira'nın transfer kararını açıkladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, bir yandan Cenk Tosun transferi için çalışmalarını yürütürken, diğer yandan da stoper bölgesi için yeni bir isim arıyor.  Bu bağlamda siyah-beyazlıların, Brezilya'nın Flamengo ekibinde oynayan Leo Pereira'yı gündemine aldığı ve kırmızı-siyahlı kulüple bu transfer için iletişime geçtiği aktarılmıştı.

Brezilya basını, transferi yılan hikayesine dönen Leo Pereira ile ilgili detaylı bir haberi okuyucularına aktarıdı. Pereira'nın teklife verdiği yanıt da haberde geçerken, Flamengo yöneticilerinin Beşiktaş ile yaptığı pazarlığın henüz bitmediği müjdesi verildi.

Konu ile ilgili yapılan haber şu şekilde oldu;

''Flamengo kulübünün yöneticilerinin, oyuncularına gelen tekliflere yaklaşımı pragmatik oluyor. Kulüp, önce kendi menfaatini, sonra oyuncunun hakkını savunuyor. İstenilen şartlar oluştuğu taktirde oyuncularının ayrılığına izin veriyor.

Bunun bir örneği de Beşiktaş - Leo Pereira diyaloğunda geçiyor. Siyah beyazlılar, Flamengo'ya oyuncu için transfer teklifinde bulundu. Türk kulübü Leo Pereira için, 1.5 sezonu kapsayacak şekilde satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

Flamengo, Beşiktaş'ın kendisine yaptığı ilk teklifi beğenmedi. Siyah beyazlılara karşı bir teklifte bulundu. Brezilya kulübü, 6 aylık kiralama için 2 milyon euro, satın alma opsiyonu olarak da 2 milyon euro talep etti.

Beşiktaş ise bu cevaba, '250 bin euro bonservis veririz' yanıtını verdi. Bunun ardından Türk kulübü bir cevap dahi almadı, pazarlık sona erdi.

Flamengo kulübü, mevcut şartlarda Leo Pereira'yı Beşiktaş'a vermenin avantajlı olmadığını düşünüyor. Yönetim, transferin eksilerini - artılarını tartıştı ve bu sezon oyuncularını kolay kolay kaybetmek istemediklerini düşündü.

PEREIRA BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR!

Bununla beraber Leo Pereira, takımında 5. stoper durumunda bulunuyor. Bu sebeple Beşiktaş ile yaptığı görüşmede, Türkiye'ye transfer olmayı kabul etti. Rocerio Ceni'nin takımında forma şansı bulamıyor.

Flamengo kulübü oyuncunun transferini tekrar değerlendirecek. Ancak, sadece onun isteğine göre bir iş yapmayacak. Bununla beraber teknik heyet de, bir şekilde Leo Pereira'ya yer açmak için yol arıyor.

TRANSFER CENI'YE BAĞLI!

Flamengo yönetiminin tek bir düşüncesi var. O da, Rocerio Ceni'nin, Leo Pereira'yı takımında kesinlikle değerlendirmeyeceğini yönetime bildirmesi. Eğer bu gerçekleşirse, oyuncu serbest bırakılacak. Böylelikle Leo Pereira, Beşiktaş'a bedava transfer olacak.

SON 48 SAAT!

Bununla beraber Türkiye'de transfer sezonunun bitmesine son 48 saat kaldı. Şu anda Ceni'den haber bekleniyor ve buna göre hareket edilecek. Ayrıca, Beşiktaş kulübü de Brezilya'dan gelecek habere göre işlemlerini başlatacak.'' (Fotomaç)

Etiketler :