Leonardo Jardim'den maç sonu Beşiktaş itirafı

Leonardo Jardim'den maç sonu Beşiktaş itirafı

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi'nde 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında sonuçla ilgili konuştu.

"HEDEFİMİZ BERABERLİK DEĞİLDİ"
"Hedefimiz beraberlikli değildi. Bunun için üzgünüz. Son derece baskılı oynadık. 2 gol fırsatı yakaladık ve değerlendiremedik. Bunun için de ayrıca üzgün olduğumu belirtmek istiyoruz."

"STATTAKİ ATMOSFER"

"Fransa'daki maçta ilk yarıda iyi oynadık. Gayet güzel maç çıkardık. İkinci yarıda istediklerimizi ortaya koyamadığımız için kaybettik. Burada çok güzel bir atmosfer vardı ve futbolcularımı bu pozitif anlamda motive etti. Sahada iyi futbol oynanamasında atmosferin payı vardı."

"BEŞİKTAŞ GİBİ GÜÇLÜ BİR TAKIMA KARŞI..."

"İlk gol kesinlikle hem bireysel, hem de kollektif bir çalışmanın sonucuydu. Takımın kombine olarak iyi oynamasının sonucuydu. Rakibin golü bizim bireysel hatamızdan gelen bir goldü. Onlar da çok iyi değerlendirip penaltıya çevirdiler. Ancak ben genel olarak bu akşam takımın oyundan memnunum. Oyuncularımın tavırlarından memnunum. Bence Beşiktaş gibi fiziksel anlamda çok güçlü bir takıma karşı hiç de fena oynamadılar."

"TUR İÇİN İNANMAMIZ GEREKİYOR"

"Hala tur için inanmamız gerekiyor. Hala maçlar var. Bütün maçlar oynandıktan sonra bu sorunun cevabını bekleyebiliriz. Sonraki maçlarda alacağımız iyi sonuçlar bize hala tur attırabilir. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde tur atlayamasak da UEFA'da yolumuza devam etme şansımız var."