Letonya - Karadağ basketbol maçı CANLI İZLE (29.11.2018)

Letonya - Karadağ basketbol maçı CANLI İZLE (29.11.2018)

Letonya ile Karadağ basketbol takımları Dünya Kupası Avrupa elemeleri için karşı karşıya gelecek. Letonya ile Karadağ arasındaki karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

Basketbolda Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde maçlar sürüyor. 2'inci Tur I Grubu'nda bugün Letonya ile Karadağ karşı karşıya geliyor. Letonya - Karadağ arasında oynanacak maç 29 Kasım 2018 Perşembe günü (bu akşam) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 20:30 olarak belirledi. Letonya son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Karadağ takımı ise son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. 

İddaa'da maçın kodu 828 olarak belirlendi. Letonya ile Karadağ arasındaki futbol karşılaşması 29 Kasım 2018 tarihinde saat 20:30 (TSİ) başlayacak.

Peki Letonya - Karadağ maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Letonya Karadağ maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Letonya Karadağ canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Letonya ile Karadağ arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek mümkün değil. Türkiye'den hiç bir kanal ve platform bu maçı yayın akışı içine almadı.

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan siteler, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

Etiketler :