Levent Tüzemen: "Mensah'ın açıklamaları hoş değil"

Levent Tüzemen: "Mensah'ın açıklamaları hoş değil"

Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Beşiktaş'ın gündemine dair açıklamalarda bulundu. Tüzemen, "Kulüpler transferlerle birbirlerini ezemezler. Mensah'ın açıklamaları hoş değil." ifadelerini kullandı.

Ajans Beşiktaş - A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Beşiktaş'ın gündemine dair açıklamalarda bulundu. Tüzemen, "Kulüpler transferlerle birbirlerini ezemezler. Mensah'ın açıklamaları hoş değil." ifadelerini kullandı.

Tüzemen'in bu sözlerine karşılık Serdar Sarıdağ ise, bu açıklamanın bir mizah olduğunu belirterek, ''Beşiktaş'ın Mensah transferini açıklama şekli bir mizahtır. Ramazan ayında Beşiktaş ve Fenerbahçe 'top patladı' şeklinde birbirlerine derbilerde atılan golleri göndermişti. Aynı şekilde Galatasaray, Emre Akbaba transferini açıkladığı videoda oyuncu 'Kadıköy' tabelasından dönüyordu. Yine Galatasaray, Beşiktaş Lyon'a elendiği zaman UEFA kupasını paylaşıp 'tarih bir kere yazıldı' paylaşımı yapmıştı. Kaldı ki Lyon bir ülke puanı maçıydı. Galatasaray, Babel'i transfer ettiğinde yapılan videoda stadı gezerken, 'bu stad daha güzelmiş' demişti. Bunlar olağan şeyler.'' ifadelerini kullandı.

Levent Tüzemen ise, ''Bunlar doğru şeyler değil. Babel'in Galatasaray'a yalakalık yapmasına gerek yok. Babel yıllarca Beşiktaş takımında oynadı ve başarılı oldu. Babel'in bu yaptığını onaylamıyorum.'' diyerek karşılık verdi.

Etiketler :