Lig TV'den FB-BJK derbisi için TFF'ye başvuru

Lig TV'den FB-BJK derbisi için TFF'ye başvuru

Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe ile Beşiktaş derbisinin başlama saatiyle ilgili Lig TV'den başvuru geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. 3 Aralık Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak karşılaşma için Lig TV, TFF'ye başvuruda bulundu ve maçın saat 20:00'ye alınmasını talep etti.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin, İspanya'daki Barcelona-Real Madrid maçıyla (El Classico) çakışması üzerine yayıncı kuruluş Lig TV, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi başvuru yaptı.

Tüm dünyanınn merakla beklediği Barcelona-Real Madrid maçı 3 Aralık Cumartesi günü saat 18.15'te başlayacak. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi ise, bu karşılaşmadan 45 dakika sonra (19.00) start alacak. El Classico ve Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin saatlerinin çakışması nedeniyle iki maçın da yayıncısı olan Lig TV, Kadıköy'deki karşılaşmanın saat 19.00'dan 20.00'ye alınması için TFF'ye başvuru yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, derbinin saat 20.00'de başlamasına onay verip saat değişikliğini kabul ettiğini bildiren yazıyı TFF'ye iletti.

Beşiktaş Kulübü ise, teknik direktör Şenol Güneş henüz olumlu bir yanıt vermediği için saat değişikliği konusundaki görüşünü bildirmedi. Yarın akşama kadar Beşiktaş Kulübü bu teklifi kabul etmezse saat değişikliği gerçekleşmeyecek. (Hürriyet)