Lisede çirkin görüntü! Özür dileyip, istifa etti...

Lisede çirkin görüntü! Özür dileyip, istifa etti...

Üzerinde Türk Bayrağı bulunan Beşiktaş formasını ayaklar altına aldılar.

Ajans Beşiktaş - Bugün sosyal medya sitelerine düşen bir video, başta Beşiktaş taraftarı olmak üzere Türk Bayrağı'na yönelik hassasiyeti olan herkesi ayağa kaldırdı.

NE OLMUŞTU?

Trabzon'da 80. Yıl Mesleki ve Teknik Lisesi'nde çekildiği öğrenilen videoda, bir grup öğrenci yere serdikleri Beşiktaş formasının üstünden basılarak geçilmesine seviniyor. N.C. isimli ve Din Kültürü ve Alhak Bilgisi öğretmeni olduğu öne sürülen şahıs, öğrencilerin tezahüratları eşliğinde ve gülerek Beşiktaş formasına basıyor.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medyada Beşiktaş taraftarı, infial yaratan görüntüleri yetkililere şikayet eden paylaşımlar yaptı.

ÖZÜR DİLEYİP, İSTİFA ETTİ

Hakkında, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce inceleme başlatılan N.Ç., davranışından dolayı kamuoyundan özür diledi ve görevinden istifa etti. Okul yönetimi de olayın içinde yer alan öğrenciler hakkında disiplin soruşturması açtı.

"MİLLETİNİN TEMSİL EDİLDİĞİ BİR BAYRAKTIR"

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Köse, olayın kabul edilemez olduğunu belirtip, şunları söyledi:

"İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşundan sonra Mustafa Kemal Atatürk’ün ayakları altına Yunan bayrağı seriliyor. Ona rağmen Yunan bayrağını kaldırıp, 'Milletinin temsil edildiği bir bayraktır’ diyerek üzerine basmıyor. Böyle bir anlayışta gelip bir öğretmen arkadaşımızın böyle bir şey yapma şansı yok. Aynı zamanda bu tür şeylerin kin ve nefreti derinleştirdiği için bunlara karşıyız."

Etiketler :