Liverpool - Chelsea maçı CANLI İZLE (14.08.2019 UEFA Süper Kupa)

Liverpool - Chelsea maçı CANLI İZLE (14.08.2019 UEFA Süper Kupa)

UEFA Süper Kupası'nda Liverpool ile Chelsea karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı CANLI takip edebilirsiniz. 

UEFA Süper Kupası'nda Liverpool ile Chelsea karşı karşıya geliyor. 14 Ağustos 2019 Çarşamba akşamı oynanacak Liverpool - Chelsea maçının başlangıç saati TSİ 22:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.

Liverpool Chelsea şifresiz maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler için haberimizi derledik. Peki bu zorlu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek. İşte Liverpool Chelsea canlı yayın bilgileri... Ama öncesinde iki takıma dair öne çıkan bilgilere bakalım.

Liverpool son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Chelsea takımı ise son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetlik bir istatistik sergiledi. İddaa'da 516 kodlu maç için Liverpool'a 1.45 oran verilirken, Chelsea takımına 4.30 oran verildi. İddaa'da beraberlik oranı ise 3.60 olarak belirlendi.

Liverpool ile Chelsea arasındaki futbol karşılaşması 14 Ağustos 2019 tarihinde saat 22:00 (TSİ) başlayacak. Sporseverler, Liverpool ile Chelsea arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. 

Peki Liverpool - Chelsea maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Liverpool Chelsea maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Liverpool Chelsea maçı izle, Liverpool Chelsea canlı izle, Liverpool Chelsea izle netspor, Liverpool Chelsea maçı izle justin tv, Liverpool Chelsea canlı yayın, Liverpool Chelsea canlı periscope, Liverpool Chelsea kaçak izle, Liverpool Chelsea izle canlı, Liverpool Chelsea maçını canlı izle, Liverpool Chelsea maçını şifresiz izle. Futbolseverler bu maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor.

Mücadele beIN Sports Haber kanalından canlı ve naklen ekranlara gelecek. Bilindiği üzere beIN Sports Haber kanalı şifresiz yayın yapmaktadır. Yayınlarını bir çok platformda ve Türksat uydusunda bulabilirsiniz.

Ayrıca mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı ve naklen ekranlara gelecek. Bilindiği üzere beIN Sports kanalları dijital yayın platformu Digitürk'ün abonelerine özeldir. Bein Sports izlemek, Bein Sports şifresiz izleyebilmek ve Bein Sports canlı yayın izlemek için abonelik zorunludur.

Ek olarak da bu maçı şifresiz izlemek için, CBC Sport Azerbaycan kanalını tercih edebilirsiniz. Bilindiği üzere Avrupa maçları Azerbaycan'da da takip ediliyor. Avrupa liglerinden bazı maçları Azerbaycan kanalı CBC Sport'tan izlemeniz mümkün. CBC Sport canli izlemek için AzerSpace 46° uydusunu kullanmanız gerekiyor. Kanala erişim için uydu anteninizin AzerSpace 46° uydusuna göre ayarlanmış olması gerekiyor.

Ayrıca yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip ederek bu maçı yabancı bir kanaldan, farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz.