Lokomotiv Moskova - Yenisey Krasnoyarsk maçı CANLI İZLE (28.04.2019)

Lokomotiv Moskova - Yenisey Krasnoyarsk maçı CANLI İZLE (28.04.2019)

Rusya liginde Lokomotiv Moskova ile Yenisey Krasnoyarsk karşı karşıya geliyor. Maçı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

Rusya Premier Ligi'nde 2018/2019 sezonu heyecanı sürüyor. Lokomotiv Moskova ile Yenisey Krasnoyarsk takımları karşı karşıya geliyor. Lokomotiv Moskova - Yenisey Krasnoyarsk maçı 28 Nisan 2019 Cuma günü (bugün) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 14:00 olarak belirledi. 

Lokomotiv Moskova son 5 maçında 2 galibiyet ve 3 beraberlik yaşadı. Yenisey Krasnoyarsk takımı ise son 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. İddaa'da 446 kodlu maç için Lokomotiv Moskova'ya 1.15 oran verilirken, Yenisey Krasnoyarsk takımına 9.00 oran verildi. İddaa'da beraberlik oranı ise 4.60 olarak belirlendi.

Lokomotiv Moskova, Rusya liginde 46 puan ile 2. sırada yer alırken, Yenisey Krasnoyarsk 16 puan ile 16. sırada bulunuyor. Lokomotiv Moskova ile Yenisey Krasnoyarsk arasındaki futbol karşılaşması 28 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00 (TSİ) başlayacak.

Peki Lokomotiv Moskova - Yenisey Krasnoyarsk maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Lokomotiv Moskova Yenisey Krasnoyarsk maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Lokomotiv Moskova Yenisey Krasnoyarsk canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Lokomotiv Moskova ile Yenisey Krasnoyarsk arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek mümkün değil. Türkiye'den hiç bir kanal bu maçı yayın akışı içine almadı.

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan siteler, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip edebilir, bu maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz.

Beşiktaş'a duyduğumuz aşk bir yana dünya futboluna da ilgiliyiz. Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

Etiketler :