Loris Karius resmi maça çıkamadan sakatlandı

Loris Karius resmi maça çıkamadan sakatlandı

Loris Karius, Union Berlin ile resmi maça çıkamadan antrenmanda sakatlandı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius, Liverpool'dan Bundesliga ekibi Union Berlin'e kiralandıktan sonra yeni bir talihsizlik yaşadı. Karius'un antrenmanda sakatlandığı açıklandı.

Loris Karius'un sağlık durumu

Union Berlin teknik direktörü Urs Fischer, Freiburg maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Loris Karius'un sakatlandığını belirtti. Karius'un Freiburg karşısında forma giymesi beklenmiyor.Fisher, yedek kaleci konumunda yer alan ve henüz resmi maça çıkamayan Loris Karius için yaptığı açıklamada, "Adımlama hatası nedeniyle sakatlandı. Şimdi sağlık taramasından çıkacak sonucu bekliyoruz." diye konuştu.

"KLOPP, UNION BERLIN'E GİTMEMİ İSTEDİ"

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Kicker'e röportaj veren Loris Karius, Union Berlin transferini Klopp'un tavsiye ettiğini açıkladı.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra bir süre bireysel olarak antrenmanlarına devam eden ve sonrasında Liverpool'a tekrar katılan Karius, Klopp ile görüştüğünü ve Alman teknik adamın Union Berlin'e gitmesinin kendisine daha iyi olacağını söylediğini ifade etti. (Futbol Arena)

Etiketler :