Lucescu, Beşiktaş'a Ferreyra'yı önerdi!

Lucescu, Beşiktaş'a Ferreyra'yı önerdi!

Şampiyonluk kutlamaları için İstanbul'a gelen Mircea Lucescu, Ferreyra ile ilgili Fikret Orman'a bilgi verdi.

Ajans Beşiktaş - Porto ile idmanlara başlayan Vincent Aboubakar'ın geri dönmeyi düşünmediği yönünde açıklamalarda bulunması üzerine, Beşiktaş yönetimi yeni forvet isimleri için girişimlerini hızlandırdı. Bir çok isimle temasa geçen siyah-beyazlıların listesine yeni bir isim daha eklendi. Ukrayna'dan Telegraf gazetesi dün ilginç bir iddia ortaya attı... Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş'ın şampiyonluk balosuna katılmak için İstanbul'a gelen Lucescu'nun burada Başkan Orman'la bir araya geldiğini yazdı.

73 MAÇTA 29 GOL
Başkan Orman'ın Rumen teknik adamla santrfor için bilgi aldığını iddia etti. Luce'nin de Shakhtar'a getirdiği ve F.Bahçe'nin de transfer teklifi yapıp alamadığı Facundo Ferreyra'yı önerdiği belirtildi. Orman'ın da Arjantinli golcü için Lucescu'dan yardım istediği, Rumen teknik adamın da kabul ettiğini yazdı.

Shakhtar'da toplam 73 resmi maça çıkan 26 yaşındaki forvet 29 gol atarken, 7 de asist yaptı. 30 Haziran 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Ferreyra'nın bonservisi için Shakhtar 4 milyon euro istiyor.

Etiketler :