Lucescu: "Fikret Orman'la anlaşamadık"

Lucescu: "Fikret Orman'la anlaşamadık"

Mircea Lucescu geleceğiyle ilgili Rus basınına yaptığı açıklamada Zenit gibi ekonomik sorunları olmayan bir kulüpte çalışmak istediğini söylerken, Beşiktaş ile neden anlaşmadıklarını da açıkladı

Ajans Beşiktaş -  Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Beşiktaş ile görüştüklerini fakat anlaşamadıklarını, bunun da sebebinin ekonomik gerekçeler olduğunu söyledi. Mircea Lucescu Rus basınına yaptığı açıklamada dahda önce çalıştırdığı Zenit'i örnek göstererek, "Finansal sorunları olmayan bir kulüpte çalışmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

 "BEŞİKTAŞ'LA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER YAPTIM"

Siyah-Beyazlılar'la temasa geçtiğini belirten Lucescu, "Beşiktaş ile önemli görüşmeler yaptım. Fikret Orman ile konuştum. İstanbul'a gittim fakat biz uzlaşma sağlayamadık. Çünkü ben finansal sorunları olmayan bir kulüpte çalışmak istiyorum. Zenit gibi ekonomik sorunları olmayan bir takımda görev yapmak istiyorum. Zenit'te oyuncular satıldı ama bu tamamen FFP kurallarına uyum sağlamak içindi. Aksi halde kulüpte maaş gecikmesi gibi sorunlar hiç yaşanmıyordu" dedi. (Futbol Arena)

Etiketler :