Maç sonu konuşan Sergen Yalçın'ın dikkat çektiği detay: "Gol yemiyoruz"

Maç sonu konuşan Sergen Yalçın'ın dikkat çektiği detay: "Gol yemiyoruz"

Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray'ı evinde 2-0 mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray galibiyetinin ardından konuştu.

"SOYUNMA ODASINDA BENİ BİRAZ DUYGULANDIRDILAR"

Çocuklara teşekkür ediyorum. Soyunma odasında biraz beni duygulandırdılar. Oyun için de teşekkür ediyorum. Çok fazla yoruluyorlar ama özveriyle oynuyorlar.

"KAZANMAMIZ ÖNEMLİYDİ"

Bizim için güzel bir gün oldu. Derbi galibiyeti, kazanmak önemlidir ve güzeldir. Bugün yarın bunun zevkini yaşamak istiyoruz. Ondan sonra üst üste maçlar oynayacağız yine. Onlara hazırlanmamız lazım. 

"GOL YEMİYORUZ"

Kazanmak her zaman güzeldir. Bizim çalıştığımız pozisyon, çok zor bir pozisyon. İşler iyi gittiği zaman hayat daha güzel oluyor. İşler kötü gittiği zaman büyük camiada çalışmak çok zor. Mutluyuz. Kazanmak, pozisyonumuzu korumak önemliydi. Ayrıca Hatayspor maçı hariç gol yemiyoruz son dönemde ve buna dikkat çekmemiz gerekiyor. 

SERGEN YALÇIN'IN DİĞER SÖZLERİ

Ben önemli işlere imza atmıyorum. Oyuncularım imza atıyor. Onların mücadelesi, kazanmamızı sağlıyor. Biz onları yönlendiriyoruz. Biz Beşiktaş camiasında birlik kurduk. Camia olarak inşallah her şeyi birlikte başaracağız. "


Süper Lig'de 2021 yılının ilk derbisi Vodafone Park'ta oynandı. 19. hafta mücadelesinde lider Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 yendi. 18'er maç sonunda lider Beşiktaş 38 puana yükselirken 4. sıradaki Galatasaray 33 puanda kaldı.

Lider Beşiktaş'ın gollerini 79. dakikada Josef de Souza, Dk. 90+1 N'Koudou kaydetti. Galatasaray 58. dakikada Diagne'nin kırmızı kart görmesiyle karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.