MAÇA DOĞRU | Beşiktaş, ceza sahası içerisinde kuş uçurtmuyor!

MAÇA DOĞRU | Beşiktaş, ceza sahası içerisinde kuş uçurtmuyor!

Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, bu sezon da şampiyonluğun en büyük adayı. Siyah-beyazlı takım ligin geride kalan altı haftalık bölümünde 13 puan topladı.

Ajans Beşiktaş - Ligde, Galatasaray'ın 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde yoluna gümbür gümbür devam ediyor. Siyah-beyazlılar, devler liginde oynadığı iki maçtan da galip ayrılarak, grubunda liderlik koltuğunda yer alıyor.

Sezon başında savunmasını Pepe ile güçlendiren Kara Kartal, bu sezon gösterdiği savunma performansı ile de dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı takım, 6 haftalık bölümde kalesinde 5 gol görürken, bu 5 golün 2 tanesi penaltıdan, 2 tanesi ise ceza sahası dışından atılan şutlar ile geldi.

Şu ana kadar sadece Bursaspor, siyah-beyazlı takıma karşı yaptığı hızlı hücum sonucunda ceza sahası içerisinden gol atma başarısı gösterebildi. Ceza sahası içerisinde adeta kuş uçurmayan Beşiktaş'ta, Pepe gösterdiği performansla göz dolduruyor. Dusko Tosic de ortaya koyduğu iyi oyun ve mücadele ile Pepe'yi tamamlıyor.

Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, o karşılaşmada iki golü de ceza sahası dışından yedi. Ceza sahası içerisinden şut attırmayan Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında ise iki golü de penaltıdan kalesinde gördü.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde de iki maç sonucunda 1 gol yedi. Porto deplasmanında 3-1 kazanan siyah-beyazlı takımda yenilen golü Dusko Tosic, kendi filelerine gönderdi.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :