MAÇA DOĞRU | Şenol Güneş, Konyaspor'a karşı nasıl bir grafik çiziyor?

MAÇA DOĞRU | Şenol Güneş, Konyaspor'a karşı nasıl bir grafik çiziyor?

Beşiktaş, Süper Lig'in beşinci haftasında evinde Konyaspor'u konuk edecek. Siyah-beyazlı takım derbi öncesinde üç puan istiyor.

Ajans Beşiktaş - Ligin dört haftasını 10 puan ile geçen Beşiktaş, beşinci haftayı da galibiyet ile kapatmak istiyor. Altıncı haftada Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Kadıköy'e moralli gitmenin planlarını yapıyor. Siyah-beyazlı takımda Gökhan Gönül ve Dusko Tosic forma giyemeyecek. Öte yandan Oğuzhan Özyakup'un da durumu belirsizliğini koruyor.

Şenol Güneş, Konya'ya karşı kazanıyor!

Beşiktaş'ın şampiyon teknik adamı Şenol Güneş, kariyeri boyunca 20 kez Konyaspor'a rakip oldu. Deneyimli teknik adam bu 20 maçta 9 kez kazandı, 6 kez berabere kaldı ve 5 kez mağlup oldu. Şenol Güneş, Konyaspor'a karşı son galibiyetini geçtiğimiz sezon oynanan lig maçında 5-1'lik sonuçla alırken, son yenilgisini Süper Kupa Finali'nde 2-1'lik skorla aldı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :