Macaristan U21 - Türkiye U21 maçı CANLI izle

Macaristan U21 - Türkiye U21 maçı CANLI izle

Türkiye U21 Milli Takımı, deplasmanda Macaristan U21 ile karşılaşıyor. Maçı CANLI yayınla izlemek mümkün...

Avrupa U21 Şampiyonası Eleme Turu'nda Grup 6'da Macaristan U21 ile Türkiye U21 karşı karşıya geliyor. Milli takımımız bu kapsamda Macaristan ile 16 Ekim 2018 Salı günü (bugün) TSİ 19:30'da oynayacak. Macaristan U21 son 5 maçında 1 galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşadı. Türkiye U21 ise son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetlik performans sergiledi. 

İddaa'da 454 kodlu maç için Macaristan U21'e 2.30 oran verilirken, Türkiye U21'e 2.40 oran verildi. Maçın beraberlik oranı ise 2.90 olarak belirlendi. Peki Türkiye U21 Macaristan U21 maçı saat kaçta, hangi kanalda ve nasıl canlı izlenecek? Hepsinin cevabı bu haberde...

16 Ekim 2018 (bu akşam) saat TSİ 19:30'da başlayacak olan maçın yayıncı kanalı bulunmuyor. Türkiye U21 Macaristan U21 maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Türkiye U21 Macaristan U21 canlı izle" ve "Türkiye U21 Macaristan U21 maç yayını" aramalarını yapmaya başladı bile. Taraftarlar, Türkiye U21 Macaristan U21 maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Türkiye U21 taraftarları için Türkiye U21-Macaristan U21 maçı şifresiz canlı izleme şeklinde aradığı bilgiler bu haberimizde mevcut. 

Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek ne yazık ki mümkün değil. Türkiye'den hiç bir kanal bu maçı yayın akışı içine almadı.

Macaristan U21 Türkiye U21 maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden farklı dilleri kullanarak "Macaristan U21 Türkiye U21 canlı izle" ve "Macaristan U21 Türkiye U21 maç yayını" aramalarını yapmaya başladı bile. Taraftarlar, Macaristan U21 Türkiye U21 maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Türkiye U21 ve Macaristan U21 ülkelerinde kullanılan dillerde arama yaparak ülkelerin ulusal kanallarında bu maçı bulmak mümkün.

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip edebilir, bu maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz.

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan siteler, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.