Maçın adamı Hasic! Mensah, Atakan Üner ve Oğuzhan parladı

Maçın adamı Hasic! Mensah, Atakan Üner ve Oğuzhan parladı

Beşiktaş'ın The Land of Legends Cup 3.lük maçında aldığı Antalyaspor galibiyetinde genç oyuncular parladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, The Land Of Legends Cup turnuvasının üçüncü maçında Vodafone Park'ta Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş, Antalyaspor'u 3-0 mağlup ederken performansıyla öne çıkan isimleri derledik. 

Beşiktaş'ta yeni transfer Atakan Üner'in yanı sıra İlkay İşler, Kartal Kayra Yılmaz ve Oğuzhan Akgün gibi isimler Antalyaspor maçında forma giydi. 3. dakikada takımını 1-0 öne geçiren Atakan Üner, maçın ardıdan yaptığı açıklamada, "Antrenmanlara başlayalı 1 hafta oldu fakat takım içinde abi-kardeş ortamı çok güzel. Hemen uyum sağladım. Beşiktaş'ta ilk golümü attım. Çok gurur verici." ifadelerini kullandı. 

BEŞİKTAŞ'TA PEFORMANSIYLA ÖNE ÇIKAN İSİMLER

Oğuzhan Özyakup: Atakan ve İlkay'ın gollerinde asisti yaptı. Özellikle ilk yarıdaki performansıyla, PAOK maçındaki diri görüntüsünün tekrarını sergiledi ve siyah beyazlılarda gelecek adına umut verdi. 

Ajdin Hasic: 'Maçın Adamı' seçildi. Takımın en çok ikili mücadeleye giren ve kazanan (Necip ile birlikte) futbolcusu oldu. Her iki yarıda insiyatif alıp atak yönlendirdiği anlarda Beşiktaş taraftarlarının beğenisini kazandı. (Futbol Arena)

Etiketler :