Maçın kilidini 10'lar açacak!

Maçın kilidini 10'lar açacak!

Takvim gazetesi yazarları Oktay Derelioğlu ve Hami Mandıralı, bugün Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş- Trabzonspor maçını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ve Trabzonspor'un iki efsane futbolcusu maçın kaderini belirleyecek isimleri belirledi. Derelioğlu, Talisca'ya Trabzon maçında büyük iş düşeceğini belirtirken, Mandıralı ise Sosa ve Burak ikilisinin sonucu etkileyeceği görüşünde.

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇI NASIL SONUÇLANIR. NASIL BİR MAÇ İZLERİZ?
DERELİOĞLU: Beşiktaş maçın favorisi. Ancak sonuç sahada belli oluyor. Beşiktaş hem kadro kalitesi, hem de oyun mantalitesi olarak çok daha iyi. Seyirci faktörünü de eklersek Beşiktaş ağır basıyor.

MANDIRALI: Moralli bir Beşiktaş sahada olacak. Trabzonspor ise geçen hafta Alanyaspor'a 4-3 kaybetti. Şurası kesin... Kaliteli bir maç olacak. Trabzonspor sahaya kazanmak için çıkacaktır...

İKİ EZELİ RAKİBİN MÜCADELESİNDE HANGİ YILDIZLAR ÖNE ÇIKAR?​
DERELİOĞLU: Beşiktaş'ta Talisca, Cenk ve Babel, Trabzonspor maçının anahtar oyuncuları olacaktır... Burası kesin... Özellikle Oğuzhan'ın yokluğunda Talisca'ya büyük sorumluluk düşüyor.

MANDIRALI: Trabzon kazanmak istiyorsa topa sahip olmalı... Sosa, 10 numara bölgesinde oynamalı. Duran toplar ve Burak'a atacağı paslar maçın skorunu etkileyecektir. Trabzon'un kozu Sosa ve Burak.

BEŞİKTAŞ'IN 3 ÖNEMLİ EKSİĞİ KRİTİK MAÇI NASIL ETKİLER?
DERELİOĞLU: Quaresma ve Oğuzhan'ın yokluğu fazla önemli değil. Quaresma'nın yerine Lens, Oğuzhan'ın yerine Tolgay oynar. Bir tek Atiba'nın yokluğu önemli. Beşiktaş onu Trabzon'a karşı arayacaktır.

MANDIRALI: Öncelikle Beşiktaş'ın çok güçlü bir kadrosu var. Quaresma, Oğuzhan ve Atiba'nın olmaması tabii ki Beşiktaş'ı etkiler. Ancak, onun yerine oynayacak isimler de iyi. Örneğin Lens gibi. (Takvim)

Etiketler :